RÁvezető Projekt Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 55 / 100
I. (12)
II. (13)
III. (10)
IV. (8)
V. (9)
VI. (3)
I.
Tapasztalt szakértőkkel rendelkezik (12)
II.
Piaci múltja van (13)
III.
Transzparens szakértő (10)
IV.
Megbízható szakértő (8)
V.
Naprakész szakértő (9)
VI.
Dinamikusan növekedő szakértő (3)

Elérhetőség:

1146 Budapest, Izsó utca 7

Kapcsolattartók:

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A RÁvezető Projekt Kft. 2008 óta dolgozik szervezetfejlesztési, HR tanácsadási és képzési projektek megvalósításában. Cégünk projektfejlesztőként jelentős szerepet vállalt számos európai uniós és más forrásból finanszírozott projekt tervezésében és megvalósításában, a magyar és a nemzetközi fejlesztéspolitikában. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a központi és területi közigazgatás kiemelt szervezetei, illetve az üzleti szférából elsősorban kis- és középvállalkozások.

Munkatársaink kiemelkedő tudású, jelentős szakmai és szervezeti tapasztalattal rendelkező tanácsadók, trénerek, szakértők és menedzserek.

Cégünk felnőttképzési engedéllyel és számos felnőttképzési programmal rendelkező intézmény. 

Nyilvántartási számunk: B/2020/001943; Engedélyszámunk: E/2021/000106; Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számunk: E-000362/2014


2015-ben klinikai szakpszichológusok bevonásával kifejlesztettünk egy online szervezeti stressz mérőeszközt, amelyet azóta több mint 27ezer munkavállaló töltött ki. A kérdőív egy HR támogató eszköz, amely rámutat a szervezeti stressz gyökérokaira, feltárásukkal segíti a kiegyensúlyozottabb munkateljesítményt, a jobb munkahelyi légkört, segíti a munkatársak megtartását, a munkavállalói életciklus meghosszabbítását.

Fő tevékenységi területeink:
  • stratégiaalkotás, a megvalósítás támogatása és monitorozása

  • szervezeti működés folyamatainak egyszerűsítése

  • HR tanácsadás, munkavállalói elkötelezettség mérése és fejlesztése, teljesítményértékelési rendszer kidolgozása és bevezetésének támogatása

  • mentális egészségi állapot, stressz szint felmérése saját kérdőíves módszertan segítségével, stresszkezelési akciók megvalósítása

  • tananyag- és képzésfejlesztés, képzési projektek megtervezése és kompetenciafejlesztő tréningek megvalósítása

  • vezetőfejlesztés, coaching, csoportos és egyéni üzleti edzés
Szolgáltatásaink bemutatása

Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása

 


A gyors fejlődési pályán mozgó vállalatok vezetése különösen igényli a stratégiai gondolkodást, de az azonnali feladatok és gyors változások közepette a stratégiaalkotás feleslegesnek tűnő erőfeszítésnek látszhat. A megvalósítható stratégia kialakítása és alkalmazása, a szervezet munkavállalóinak és belső munkafolyamatainak ehhez történő illesztése jelent valódi kihívást. Ehhez a kiemelt vezetői feladathoz biztosítunk szakértői támogatást, a stratégia tervezés folyamatától a cselekvés mozzanatáig. 


Szervezeti működést fejlesztő javaslatainkkal abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy a szervezet állapotának és érettségének megfelelő szinten legyenek képesek a stratégiai megvalósító képesség és hatékonyság javítására, a folyamatok optimalizálásával, munkaszervezéssel, együttműködésen alapuló szervezeti kultúra kialakításával.


 


 


dr. Szalay Árpád (ügyvezető)
14448304-2-42
2008
10-50 millió Ft
369 millió Ft
7
mikrovállakozások
kisvállalkozások
középvállalkozások
hazai kis- és középvállalkozások vegyes ágazati területen, államigazgatás
7

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.