SILICON DREAMS Számítástechnikai, Informatikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Kecskemét

Szakértői értékelés alapján: 59 / 100
I. (11)
II. (11)
III. (6)
IV. (16)
V. (12)
VI. (3)
I.
Tapasztalt szakértőkkel rendelkezik (11)
II.
Piaci múltja van (11)
III.
Transzparens szakértő (6)
IV.
Megbízható szakértő (16)
V.
Naprakész szakértő (12)
VI.
Dinamikusan növekedő szakértő (3)

Elérhetőség:

6000 Kecskemét, Losonczy utca 5

Kapcsolattartók:

Koncsik István
ügyvezető
+36 70 334 9787
ertekesites@d4s.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A Silicon Dreams Kft. már 25 éve nyújt informatikai szolgáltatásokat. Foglalkozunk szoftverfejlesztéssel, számítógép karbantartással és haditechnikai tartalomszolgáltatással is.

Cégünk fő terméke a saját fejlesztésű D4S vállalatirányítási rendszer, mely hiánypótló megoldásainak köszönhetően bármilyen vállalkozás számára tökéletes választás lehet ügyvitelének egyszerűsítése érdekében, akár üzleti felhőszolgálatásban, akár lokális (on-premise) termékben gondolkodik. Szoftverünkön nagy szakmai múlttal rendelkező, tapasztalt fejlesztők dolgoznak, hogy minél jobban megfeleljen ügyfeleink igényeinek. A rendszereink egyik nagy előnye, hogy egyszerűen személyre szabható, így bármelyik cég könnyedén a saját profiljának megfelelően alakíthatja plusz fejlesztések nélkül, illetve felhőalapú működésének köszönhetően bárhonnan bármikor elérhető.

Szolgáltatásaink bemutatása

CÉGÜNK, A SILICON DREAMS KFT. MÁR ÉVEK ÓTA IFKA MINŐSÍTÉSSEL RENDELKEZIK, ÍGY TANÁCSADÁSI TEVÉKENYSÉGGEL IS HOZZÁ TUDUNK JÁRULNI A GINOP PLUSZ PÁLYÁZATOD SIKERESSÉGÉHEZ!

Miért válassz minket?- Profi csapatunk - IFKA tanácsadás keretében  - segít a vállalatirányítási rendszer bevezetésében, testreszabásában- 26 éves cég vagyunk, rengeteg sikeres pályázattal a hátunk mögött- vállalatirányítási rendszerünkön modern, a legfrisebb technológiákat használja, így megfelel a kor- és a pályázat követeményeinek is- ha nincs pályázatíród, összekötünk egy rutinos partnerünkkel- ha van pályázatíród a pályázatírásod költségét részben átvállaljuk- segítünk a pályázat minden részletébenKoncsik István (ügyvezető)
11425971-2-03
1996
0-10 millió Ft
520 millió Ft
7
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
Kereskedelem
építőipar
4

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.