FMarketing Korlátolt Felelősségű Társaság

Hajdúszoboszló

Szakértői értékelés alapján: 55 / 100
I. (4)
II. (8)
III. (12)
IV. (16)
V. (6)
VI. (9)
I.
Tapasztalt szakértőkkel rendelkezik (4)
II.
Piaci múltja van (8)
III.
Transzparens szakértő (12)
IV.
Megbízható szakértő (16)
V.
Naprakész szakértő (6)
VI.
Dinamikusan növekedő szakértő (9)

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

Szeretjük, amit csinálunk. Értünk hozzá. Szeretjük azt is, ahogyan dolgozunk. Adatvezérelten, csapatban, ügyfeleink sikere érdekében. Együtt válunk naggyá. Hiszünk a komplex kampányokban, mert így képesek vagyunk kihasználni a rendszerek szinergiáját. Szeretjük a Google hirdetéseket, mert problémákra nyújtunk megoldásokat. Szeretjük az Instagramot, mert arcot ad a márkának. Szeretjük a Facebookot, mert látványos kreatívokkal és célzott hirdetésekkel az emberek azt kapják, amit keresnek. Hiszünk a hírlevelekben, mert történetet mesélnek. Szeretjük a cikkeket, mert tanítanak.Hiszünk az átláthatóságban, mert mi is azt szeretjük. Stratégiát alkotunk indulás előtt, hogy pontosan tudjuk, hová tartunk.Hisszük, hogy az internetet jól használva értéket teremtünk mindenkinek. Ezért dolgozunk nap mint nap. Felelősségteljesen, átláthatóan, magyarázkodás nélkül.Ismerje meg ügynökségünket részletesen weboldalunkon, a https://www.futuremanagement.hu/.


Szolgáltatásaink bemutatása

Teljes körű online marketing ügynökség vagyunk, így a tervezéstől a teljes kivitelezésig mindenben segítjük ügyfeleinket.

1. Értékesítési tölcsért építünk

Teljesen más kreatív, szöveg és célzás szükséges abban az esetben, ha valaki már ismeri a céged, mint azoknak, akik most hallanak rólad először. Ehhez mérten először stratégiát alkotunk, majd a célzásokat elkészítjük hideg, langyos és forró forgalomra.


2. Adatok alapján, célzottan hirdetünk

Gondold végig, melyik az egyszerűbb: kézi beállításokkal körülírni egy fiktív célcsoportot, vagy már meglévő adatokból dolgozva, célzottan hirdetni. A jó Facebook hirdetések titka az adatgyűjtés, elemzés, és az egyedi vagy hasonmás célcsoportok helyes használata.


3. Piacra szabott kreatívokat készítünk

Jókor, jó helyen lenni kevés. A hirdetések valódi ereje elsősorban a perszonalizációban rejlik. A célcsoport nyelvén kell tudni megszólítani a vásárlóidat, ehhez pedig a hozzájuk igazított hirdetési kreatív a kulcs.


4. Folyamatosan optimalizálunk

Negyedévente csaknem 25 millió forintnyi hirdetést kezelünk a Facebookon és a Googleben. Ezt azért tehejük meg, mert a kampányaink sikeresen működnek. Ez nem szerencse, hanem mérés kérdése. Adatokkal dolgozunk, és napi szinten optimalizálunk.Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesen a https://www.futuremanagement.hu/ oldalon.Oláh Bertold (ügyvezető)
25764781-2-09
2016
0-10 millió Ft
80 millió Ft
1
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
egészségügy
e-kereskedelem
építőipar
szolgáltatás
0

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.