Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz


A hiteltermék bemutatása:

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz  hiteltermék, amely mikro-, és kisvállalkozások számára önállóan is igényelhetó, középvállalkozások esetén
Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellellel együtt kombinálható szabad felhasználású folyószámla hiteltermék.A kombinált hiteltermék igénylése esetén  egységnyi Munkahelymegtartó Hitel mellé egységnyi Folyószámlahitelt igényelhetnek a közepes méretű vállalkozások. A szabad felhasználású folyószámlahitel futamideje kettő év, a hitelt minden olyan vállalkozás is igényelheti, amelyet  tavaly, 2019 évben alapítottak. Az igényelhető hitelösszeg maximuma 100 millió forint, a vállalkozás által érzékelhető nettó kamat mértéke 0,1 százalék.


Konstrukció


folyószámlahitel

max. 2 év

1-100 millió forint

0,1%/év

0,5%/év

bírálati díj - kondíciós lista szerint

90%

Mikro- és kisvállalati ügyfélkörben a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz önállóan is forgalmazásra kerül. Középvállalkozások esetében kizárólag Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombinálva igényelhető a termék 50-50% arányban.
A hitelösszeg  nem haladhatja meg: a kedvezményezett 2019. évi (vagy az utolsó rendelkezésre álló évi) éves bérköltségének kétszeresét, vagy a kedvezményezett 2019. évi teljes árbevételének 25 %-át, vagy különösen indokolt és sürgős esetben a Vállalkozás cash flow táblázatban tett 18 havi likviditási szükségletét.  
Kombinált igénylés esetén a vállalkozás vállalja, hogy a vállalkozás átlagos alkalmazotti létszáma nem csökken  90 %-a alá.

Igénylési feltételek


Mikrovállalkozás
Kisvállalkozás
Középvállalat

A mezőgazdaságon kívül minden ágazat

Igen

Kevesebb, mint 250 fő

Legfeljebb 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg

Legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg

Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 90 %-os mértékű készfizető kezessége; magánszemély készfizető kezessége


Az igénylés menete


A KAVOSZ Zrt. regisztráló irodahálózatán keresztül

KAVOSZ Ügyfélszolgálat +36 70 935 7783
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.