Pályázati felhívások

Aktuális pályázati felhívások:

ZÖLD NEMZETI BAJNOKOK - 
GINOP 1.2.11-20

A Magyar Multi Program (GINOP-1.1.4-16) részeként megvalósuló Zöld Nemzeti Bajnokok program célja, a nagy növekedési potenciállal rendelkező, a zöldgazdasághoz és -iparhoz kapcsolódó feldolgozóipari vállalkozások technológiaváltást segítő fejlesztéseinek támogatása. Az egyre inkább erősödő zöldgazdaságba szükséges az eddigieknél nagyobb mértékű bekapcsolódása a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, legyen szó az energiahatékonysági beruházásokat kiszolgálni képes gyártó vállalkozásokról, másodlagos forrásból származó alapanyagot felhasználó gyártókról, a víz felhasználás hatékonyság növelését szolgáló, vagy éppen az elektromobilitási beruházásokat ipari oldalról kiszolgálni képes gyártó vállalkozások megerősítéséről.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 7,3 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2020. augusztus 31. 9:00 órától 2020. december 3. 12:00 óráig lehetséges.

A Zöld Nemzeti Bajnokok előminősítésről bővebben a következő oldalon tájékozódhat: https://znb.ifka.hu/

A pályázati felhívás, és a letölthető segédletek elérhetőek a palyazat.gov.hu oldalon.

HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TELEPÜLÉSEKEN MŰKÖDŐ MIKRO-ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSEINEK TÁMOGATÁSA
GINOP-1.2.9-20

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP-1.2.9-20 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2021. január 19. kedd 9:00 órától 2021. február 18. csütörtök 12:00 óráig lehetséges.

 Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálathoz a 06/1 896-0000-ás, normál díjazású telefonszámon, ahol hétfőtől csütörtökig 8:30-16 óráig, pénteken 8:30-14 óráig fogadják hívását. Kérjük, kövesse figyelemmel a Felhívással kapcsolatos közleményeket a www.palyazat.gov.hu oldalon, ahol a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálat elektronikus elérhetőségeit is megtalálhatja! 

A pályázati felhívás letölthető az alábbi linkre kattintva:
Pályázati felhívás: GINOP-1.2.9-20 Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása


Hamarosan nyíló pályázati felhívások:

GINOP 1.2.14-20 - Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása 

GINOP-1.2.13-20 Az egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásával érintett, valamint az ezeket helyettesítő termékek gyártásával foglalkozó vállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének támogatásaLezárt pályázati felhívások:

MAGYAR, HIGH-TECH ÉS ZÖLD SZUPERKONSTRUKCIÓ - GINOP 1.2.8-20 és VEKOP 1.2.6-20


A jelentős túligénylésre való tekintettel 2020. június 19-én felfüggesztésre kerültek a GINOP 1.2.8-20 és VEKOP 1.2.6-20 felhívások. Az Irányító Hatóság tájékoztatása alapján a pályázó vállalkozások értesítése 2020. augusztus 31-ig megtörténik. Abban az esetben, ahol nincs szükség hiánypótlásra, a támogató okiratok kiállítása nyár végéig megtörténhet.

A programban elszámolható képzések listája:
Képzés kizárólag a https://vali.ifka.hu honlapon regisztrált szolgáltatóktól vehető igénybe, a következő témakörökben: alapvető informatika (digitális kompetencia), idegen nyelv, pénzügy, vállalkozási alapismeretek, egészségügyi technika, élelmiszeripar, építőipar, gazdálkodás és menedzsment, gépészet, informatika és távközlés, környezetvédelem és vízügy, közgazdaság, üzemmenedzselés és üzemszervezés.

Letölthető segédletek:
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.